براساس تستی که روی اسنپدراگون ۸۱۰ کوالکام انجام گرفت، مشخص شد که این چیپست ۶۴ بیتی علاوه بر عملکرد سریع تر و مصرف انرژی پایین تر، حرارت کمتری را در قیاس با اسنپدراگون ۸۰۱ تولید می کند.
این را نیز باید در نظر داشت که اغلب تلفن های هوشمند برای پایین نگه داشتن دمای چیپست (کمتر از ۴۵ درجه سلسیوس)، همه توان عملکردی خود را به نمایش نمی گذارند.
دمای هوای یک اتاق به طور معمولا در حدود ۲۵ درجه سلسیوس است و براساس این معیار حرارت یک چیپست هم در محدوده ای مابین ۲۵ الی ۴۵ درجه سلسیوس قرار خواهد داشت.
همانطور که می دانید چیپست اسنپدراگون ۸۰۱ در برخی از پرچمداران سال ۲۰۱۴ از قبیل (HTC One (M9 و گلکسی S5 سامسونگ مورد استفاده قرار گرفت و حالا بر اساس آزمایشی که اخیرا صورت گرفته، روشن گردید که این چیپست در قیاس با نسخه بعدی اش یعنی اسنپدراگون ۸۱۰ بیشتر داغ می شود.
دمای پوسته چیپست اسنپدراگون ۸۰۱ تعبیه شده در یک تلفن هوشمند تجاری، ۲۰ دقیقه بعد از اجرای بازی Asphalt 8 به بالاترین میزان در محدوده یاد شده رسید و این درحالی است که دمای اسنپدراگون ۸۱۰ (که در یک تلفن هوشمند غیر تجاری تعبیه شده بود) در زمان اجرای همان بازی و پس از همان بازه زمانی، ۵ درجه پایین تر بود.
جالب است بدانید که تفاوت دمای این دو چیپست در زمان ضبط ویدئو از طریق دستگاه های یاد شده به مراتب فاحش تر بود. ناگفته نماند که پایین بودن دمای اسنپدراگون ۸۱۰ در حین فعالیت به معنای عملکرد بهتر تلفن همراه بهره مند از آن و عمر بیشتر باتری اش خواهد بود.
باید اضافه نماییم که قرار است از چیپست مذکور در اغلب پرچمداران اندرویدی امسال از جمله (HTC One (M9 و LG G4 بهره گرفته شود.
علیرغم حرف و حدیث هایی که در مورد گرم شدن بیش از اندازه این تراشه به گوش می رسید، تست های دیگر انجام گرفته روی آن نیز نشان می دهند که اسنپدراگون ۸۱۰ در قیاس با نسخه قبلی اش گرمای کمتری را در حین عملکرد تولید می کند و ال جی نیز آن را خنک ترین چیپستی خوانده که تا به حال تست کرده است.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0